Vi er en del af Koble

Hos Koble får du den gode service, de rette kvalifikationer og det varige samarbejde

​Koble er en sammenslutning af lokale el-installatører over hele Danmark. Vi har hver især forskellig størrelse og særpræg, men er alle dybt forankret i vores lokale nærmiljø.

Vi samarbejder på tværs af landet om at styrke vores arbejdsmetoder, kendskabsgrad og erfaringer, så vi alle sammen står stærkere i hvert vores nærmiljø.

Som en del af Koble kan vi hos Midtfjord El forene den fleksibilitet og de nære relationer, du er vant til at opleve fra os, med ekspertisen, ressourcerne og synergien ved at være en del af et større fællesskab.

Elektrikerarbejde
Elektriker på lageret

Få alle de kompetencer, du har brug for, lokalt

Hos Midtfjord El kender vi nærområdet. Vi har et godt samarbejde med vores kunder, og vi har altid fokus på at have tæt dialog og give god service samt selvfølgelig at udføre kvalitetsarbejde, du er fuldt tilfreds med. Som lokal el-installatør ved vi, at det gode forhold til kunden er særlig vigtigt.

Vi har en lang række forskellige kompetencer internt i firmaet, og vi lægger stor vægt på uddannelse og efteruddannelse af vores dygtige montører.

Langt de fleste opgaver, vi får ind fra lokalområdet, er derfor også velkendte og inden for vores almindelige kompetenceområder. Og når vi en sjælden gang alligevel støder på en opgave, vi ikke har tilstrækkelig viden om, trækker vi på vores netværk af el-installatører i Koble og får en installatør med den relevante erfaring til at løse opgaven i samarbejde med os.

Koble = Sunde, veldrevne el-installatører

Koble består udelukkende af sunde og stabile virksomheder, der bygger på gode relationer og kvalitetshåndværk. Virksomhederne håndplukkes og vurderes nøje, inden de træder ind i “familien”.

Koble er din garanti for de rette kvalifikationer, den gode service og det varige samarbejde.

Læs mere om Koble på koble.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os