Historie

Vores virksomhedsnavn er nyt (2011), men vores fundament som virksomhed er mere end 25 år gammelt. Således blev vores cvr-nr. registreret 1. august 1985. Siden da er der sket rigtig meget. Midtfjord EL er idag en konsolidering af mange enkeltmandsejede virksomheder. Fx kan nævnes J. T. Andersen, Aksel Kroghfelt, Tranholm El, Torben Bohmann og Løgstør El.

Installatørvirksomhederne Svend Åge Larsen A/S og Henning Møller i Vilsted dannede i 90'erne installationsvirksomheden Vesthimmerlands EL A/S, som den 1. april 2006 fusionerede med Midtfjord EL-Teknik og blev til Vesthimmerland og Midtfjord EL A/S (VM-EL).

I alle årene har det gode eltekniske arbejde sammen med en god service været kendetegnende for virksomhederne. Gennem årerne har vi opsamlet et stort know how om både den enkelte, lokale private installation og de større industri- og landbrugsinstallationer.

Vores stamtræ

Klk på billedet og se i større format​

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hos Midtfjord EL A/S samler vi på glade kunder.
Vi kan hjælpe med alle elektriker opgaver, uanset om det er i hjemmet eller komplette industriløsninger.


Energioptimering er vores store hjertensbarn, om det er solcelleanlæg eller belysning.


Vi kan guide dig i valg af belysninger, køleanlæg, varmepumper, ventilationsanlæg, varmestyring, radio/tv, hårde hvidevarer osv.

Kontakt os endelig på mail info@midtfjordel.dk eller 98 67 19 33, for vi kan hjælpe dig med at finde præcis din løsning.

Firma

MIDTFJORD EL A/S

CVR: 78872217

Adresse​

Limfjordsvej 10

9670 Løgstør

Kontakt

Telefon: 98 67 19 33 

E-mail: info@midtfjordel.dk

Fjerritslev afd​

Verner Ranum

en del af Midtfjord El

CVR: 78872217

Adresse​

Industrivej 9

9690 Fjerritslev

Kontakt

Telefon: 98 21 11 44

E-mail: info@midtfjordel.dk