Luft til vand varmepumper i Fjerritslev & Løgstør

Vi tilbyder professionel montering af både luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper i Nordjylland

Ønsker du en mere økonomisk opvarmning af din bolig eller sommerhus i Fjerritslev, Løgstør og Nordjylland? En luft til vand varmepumpe er den optimale løsning. Midtfjord El A/S tilbyder professionel installation og montering af luft til luft og luft til vand varmepumper i hele Nordjylland.

Midtfjord El A/S er et autoriseret kølefirma med ekspertise i installationen af luft til vand og luft til luft varmepumper. Vi leverer avancerede varmepumper med høj ydeevne, der er ideelle til opvarmning af sommerhuse, parcelhuse og andre boliger i områder som Løgstør, Aars samt resten af Nordjylland.

Skab en mere energieffektiv og økonomisk opvarmningsløsning ved at vælge en luft til vand varmepumpe fra Midtfjord El A/S.

Vi sørger for en færdig installation

Vi bruger kun A-mærkede produkter fra for eksempel:

  • Mitsubishi
  • Panasonic
  • Og lignende mærker

Når du vælger montering af varmepumpe udført af vores dygtige medarbejdere, er det en færdig installation.​

​Der er taget højde for afløb, frost, elinstallationer, føringsveje og ikke mindst støj, og der er dermed ikke noget, du selv skal foretage dig. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, så du kan have ro i maven når vi installerer din nye varmepumpe.

Hvad koster en luft til luft eller luft til vand varmepumpe?

​Vores priser for en luft til vand & luft til luft varmepumpe varierer alt efter varmepumpens ydelsesniveau. Sammen med dig hjælper vi dig med at afdække dit behov, så du kan være helt sikker på at få den rigtige varmepumpe installeret, som lever op til dine krav, til en god pris.

Kontakt os

Kontakt os i dag, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du ønsker installation af varmepumper. Vi kan kontaktes på vores telefonnummer 98 67 19 33 eller på vores mail info@midtfjordel.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os