Luft til vand varmepumper i Fjerritslev & Løgstør

Vi tilbyder professionel montering af både luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper i Nordjylland

Ønsker du en billigere opvarmning af din bolig eller dit sommerhus end din nuværende varmekilde? Så er en luft til vand varmepumpe ideel. Hos Midtfjord El A/S tilbyder vi installation og montering af luft til luft & luft til vand varmepumper i Fjerritslev og Løgstør og resten af Nordjylland.

Hos Midtfjord El A/S er vi et autoriseret kølefirma til montering af luft til vand & luft til luft varmepumpe.

Vi leverer højtydende varmepumper til opvarmning af for eksempel sommerhus, parcelhus med videre i blandt andet Løgstør, Aars og resten af Nordjylland.

Vi sørger for en færdig installation

Vi bruger kun A-mærkede produkter fra for eksempel:

  • Mitsubishi
  • Panasonic
  • Og lignende mærker

Når du vælger montering af varmepumpe udført af vores dygtige medarbejdere, er det en færdig installation.​

​Der er taget højde for afløb, frost, elinstallationer, føringsveje og ikke mindst støj, og der er dermed ikke noget, du selv skal foretage dig.

Hvad koster en luft til luft eller luft til vand varmepumpe?

​Vores priser for en luft til vand & luft til luft varmepumpe varierer alt efter varmepumpens ydelsesniveau. Sammen med dig hjælper vi dig med at afdække dit behov, så du kan være helt sikker på at få den rigtige varmepumpe installeret, som lever op til dine krav, til en god pris.

Kontakt os

Kontakt os i dag, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du ønsker installation af varmepumper. Vi kan kontaktes på vores telefonnummer 98 67 19 33 eller på vores mail info@midtfjordel.dk

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os