Kølerum/fryserum

Mangler dit storkøkken et køle- og fryserum?

Hos Midtfjord El A/S har vi stor erfaring inden for industrikøl, som vi udfører for kunder i blandt andet Løgstør, Aars og resten af Nordjylland.

I ethvert erhvervskøkken er det nødvendigt med store mængder mad, men dette kræver naturligvis en vis opbevaringsplads, og derfor er fryse- og kølerum uundværlige i et større køkken.

Et nyt fryse- eller kølerum giver den ideelle opbevaring og håndtering af fødevarer, så de holder sig bedst, forbliver organiseret og på et højt hygiejnisk niveau. Et køle- eller fryserum kan imidlertid have mange anvendelser, hvor en sikker opbevaring er i fokus.

Derfor benyttes disse rum til enhver form for hygiejnisk opbevaring af forskellige elementer, og som ydermere giver et overskueligt og organiseret system af tingene. Industrikøl er som bekendt nødvendigt i et storkøkken, men også i butikker med mad, medicin eller drikkevarer.​

Vi har dit nye køle- og fryserum parat
Få det perfekte kølerum til dit hjem eller fryserum til arbejdspladsen ved vores hjælp og vejledning. Vi sørger for at have de bedste produkter til dig og ordner installationen af dit nye udstyr samt sætter dig ind i anvendelse af teknikken, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at bruge dit nye køle- og fryserum.

Referencer

  • Idrætscenter Lanternen fik nyt køle/fryserrum til opbevaring af deres fødevarer.
  • Halkær Ådal, Løgstør fik udvidet deres fryserum til deres fødevarer.
  • Ranum efterskole har fået monteret et nyt kølerum i 2016, og fryserum i 2017.
  • Vitskøl kloster fik et sort fryserum monteret i 2016.
  • Sognehuset har fået lavet et nyt kølerum i kapel i 2018.
  • Pharmaservice, Løgstør fik monteret køle/fryserum her i 2017.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os