Kølerum og fryserum i Aalborg

Hos Midtfjord El A/S er vi ISO 9001 certificerede installatører af moderne kølerum og fryserum i Aalborg og er tilsluttet Kølebranchens Miljøordning, KMO. Det betyder, at du med en køle- eller fryseløsning fra os altid er sikker på, at alle krav til opsætning og montering er opfyldt – og at kølemidlerne er håndteret korrekt efter gældende miljøforskrifter.

Effektive køleløsninger

Vi kan desuden tilbyde dig grundig og kvalificeret rådgivning, når det kommer til effekt, størrelse og andet på dit nye kølerum eller fryserum – og hjælper naturligvis også med instruktion i brugen af køle- og fryserum. Vi er specialister indenfor industrikøl og sætter en ære i at finde de helt rette løsninger til alle vores kunder, både når det kommer til design, funktionalitet og pris.

 

Brug for et tilbud på kølerum eller fryserum?

Søger du et uforpligtende og godt tilbud på moderne køle- og fryseløsninger i Aalborg ? Eller har du brug for yderligere information om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig som industri-installationer? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 98 67 19 33, eller du kan sende os en mail på: info@midtfjordel.dk.

Vi er din professionelle samarbejdspartner på opsætning af moderne og effektive kølerum og fryserum i Aalborg, når kun det bedste er godt nok for dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os