Datainstallation

Datainstallationerne er en livsnerve i moderne virksomheder. Installationen skal være nøje defineret til det enkelte virksomhedsbehov, og "går nettet ned", lammes vigtige funktioner. Selv den mindste fejl kan have katastrofale følger, produktionsmæssigt og dermed også økonomisk.

Det kræver derfor stor kompetence og konstant opdateret viden at designe og servicere erhvervslivets IT-løsninger

Vi er specialister inden for datainstallationer - struktureret kabelsystem såvel som dataelektronik. Vi indgår desuden faste aftaler om forebyggende serviceeftersyn på eksisterende netværk og afhjælper hurtigt og effektivt akutte fejl.

Vi er specielt uddannet i installation og servicering af hubs, switches og routere. I strukturerede kabelsystemer installerer vi PDS eller fiber til arbejdspladsen efter behov. Vi råder over egen Lanmeter 686 som er i stand til at analysere datatrafik under daglig drift.

Vores datatekniker afslutter altid analyse og fejlfinding med en rapport om den aktuelle netværkstilstand. Kabelinstallationen med fuld dokumentation.

Endvidere råder vi over egen Cat6 / fibertester cable-analyzer til udførelse af kvalitetssikring i forbindelse med oprettelse af nye linjer.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hos Midtfjord EL A/S samler vi på glade kunder.
Vi kan hjælpe med alle elektriker opgaver, uanset om det er i hjemmet eller komplette industriløsninger.


Energioptimering er vores store hjertensbarn, om det er solcelleanlæg eller belysning.


Vi kan guide dig i valg af belysninger, køleanlæg, varmepumper, ventilationsanlæg, varmestyring, radio/tv, hårde hvidevarer osv.

Kontakt os endelig på mail info@midtfjordel.dk eller 98 67 19 33, for vi kan hjælpe dig med at finde præcis din løsning.

Firma

MIDTFJORD EL A/S

CVR: 78872217

Adresse​

Limfjordsvej 10

9670 Løgstør

Kontakt

Telefon: 98 67 19 33 

E-mail: info@midtfjordel.dk

Fjerritslev afd​

Verner Ranum

en del af Midtfjord El

CVR: 78872217

Adresse​

Industrivej 9

9690 Fjerritslev

Kontakt

Telefon: 98 21 11 44

E-mail: info@midtfjordel.dk