Indkøbsvejledning for belysningsanlæg​

Mange steder giver belysningsanlæggene dårligt lys og bruger for meget el.

​Men det er muligt både at få bedre lys og spare halvdelen af elforbruget ved udskiftning af de gamle armaturer og lyskilder.

Da belysningsanlæg tit er en investering for de næste 10 til 20 år, er det vigtigt at gå efter energieffektive armaturer og lyskilder.

Skal armaturerne ikke udskiftes, gælder det om at vælge de mest energieffektive lyskilder, der passer til armaturerne. I alle tilfælde er der meget at spare ved at vælge den mest effektive lysstyring, så kunstlyset kun er tændt efter behov.

Der er fle­re for­de­le ved LED — fx bru­ger LED pærer hele 4 til 5 gan­ge min­dre strøm sam­men­lig­net med halo­gen­pæ­rer. Her­u­d­over hol­der en LED pærer som regel i 10 til 15 år, hvil­ket er 5 gan­ge så lang tid som en halo­gen­pæ­re. Des­u­den tæn­der en LED pære omgå­en­de, og lyser straks med fuld styr­ke. En LED pære er des­u­den også mere mil­jø­ven­lig, for­di en LED pære ikke inde­hol­der noget kvik­sølv lige­som fx spa­repæ­rer og lys­stof­rør. En LED pære er hel­ler ikke sær­ligt dyr at købe, for en LED pære koster typisk bare

kr. 50,00, og det er lige meget, om det er en LED pære med stor eller lil­le fat­ning.​

Nordlux høster syv internationale designpriser

De seneste år har den nordjyske lampeproducent Nordlux arbejdet målrettet med innovativt og forførende design til attraktive priser. Den strategi er netop blevet belønnet med hele syv fornemme, internationale priser. Det får dog ikke firmaet, der har 40 års-jubilæum i år, til at hvile på laurbærrene. Ambitionerne på designfronten er nemlig tårnhøje.

​​

​Tre lamper har netop vundet hver sin iF Design Award, mens fire design i dag er blevet hædret med hver sin eftertragtede Red Dot Awards. Bag de prisvindende lamper, der nu har modtaget kvalitetsmærker for fremragende design, står anerkendte, danske designere. I året, hvor Nordlux oven i købet fejrer 40 års-jubilæum, er direktør Peter Terkelsen særlig stolt over at kunne gøre en forskel i designbranchen:

"Vi har gennem længere tid arbejdet målrettet med design for at differentiere os i et meget prisfokuseret marked. I 2014 søsatte vi et decideret designbrand under Nordlux-paraplyen, Design For The People.

Ved at øge fokus på innovation, etablere samarbejder med dygtige, danske designere og ændre hele vores visuelle koncept er vi med Design For The People nået ud til en stor og meget designbevidst målgruppe – men stadig til en pris, hvor langt de fleste kan være med. At vi nu er blevet belønnet med hele syv internationale designpriser som Red Dot og iF Design Award er et meget flot bevis på, at vi kan konkurrere på et internationalt niveau,"

- Siger Peter Terkelsen.

​Den store prishøst ligger i tråd med både øget salg og den positive feedback, Nordlux får fra kunderne. Design For The People-succesen og de mange internationale priser er en stor anerkendelse for den nordjyske virksomhed og åbner døre til spændende projekter i hele verden, hvor godt, dansk design til fornuftige priser er eftertragtet.​

​​

​Vinder i kategorien Red Dot Award

STRAP 36 by Bjørn + Balle

​Vinder i kategorien Red Dot Award

DEE glas by Bønnelycke MDD

​Vinder i kategorien Red Dot Award

ARTIST 40 by Bønnelycke MDD

​Vinder i kategorien Red Dot Award

FRONT 36 by HolmbäckNordentoft

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Hos Midtfjord EL A/S samler vi på glade kunder.
Vi kan hjælpe med alle elektriker opgaver, uanset om det er i hjemmet eller komplette industriløsninger.


Energioptimering er vores store hjertensbarn, om det er solcelleanlæg eller belysning.


Vi kan guide dig i valg af belysninger, køleanlæg, varmepumper, ventilationsanlæg, varmestyring, radio/tv, hårde hvidevarer osv.

Kontakt os endelig på mail info@midtfjordel.dk eller 98 67 19 33, for vi kan hjælpe dig med at finde præcis din løsning.

Midtfjord El A/S

CVR: 78872217

Adresse​
Limfjordsvej 10,
​9670 Løg​stør

Kontakt
Telefon: 98 67 19 33
E-mail: info@midtfjordel.dk

Fjerritslev afdeling - Verner Ranum

CVR: 78872217


Adresse​
Industrivej 9,
​9690 Fjerritslev

Kontakt
Tlf. 98 21 11 44
Mail: info@midtfjordel.dk

Aars afdeling

CVR: 78872217


Adresse
Tolstrup Byvej 10, 9600 Aars

Kontakt
Michael Bisgaard
Tlf. 23 22 10 15
Mail: info@midtfjordel.dk