Få en moderne og effektiv billader i Aalborg

Vores billader holder el-bilerne kørende for private og erhverv

Er elbilen kommet i hus, og er du træt af at skulle bekymre dig om at finde ladestandere i nærheden af din bolig eller din arbejdsplads? Da tilbyder Midtfjord El A/S professionel og hurtig installation af billader hjemme hos dig.

Vores dygtige og faguddannede montører kører ud til private boligejere, sommerhusejere, erhvervsvirksomheder, kommuner og institutioner i Løgstør, Fjerritslev, Aars, Aalborg og resten af Nordjylland – og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du har brug for en moderne billader eller andet såsom energirådgivning.

 

Effektiv opladning til dit behov

El-biler er kommet for at blive, og flere og flere bilejere vælger at udskifte benzin- og dieselbiler med det grønne alternativ som en el-bil eller en hybridbil. Det nye forbrugsmønster stiller øgede krav til installationerne ved din bolig, når bilen skal kunne lades op derhjemme.

Hos Midtfjord El A/S får du den sikre og gennemførte løsning. Vi sælger moderne og gennemafprøvede billadere fra Easee med abonnement igennem Ampera, så det er nemt og bekvemt for dig at få din egen billader.

Med os får du den nødvendige rådgivning og vejledning, og vi sikrer os naturligvis, at de eksisterende installationer ved din bolig, dit sommerhus eller din virksomhed er klar til at få monteret en billader. Når laderen er sat op, tester vi den grundigt og giver dig en fyldestgørende instruktion i, hvordan du bruger laderen rigtigt.

 

Fordele ved at have egen billader

En billader derhjemme eller ved sommerhuset er super praktisk og giver dig maksimal frihed, da du kan lade bilen op, når du vil. En billader fra os er lille, smart og helt sikker at bruge for dig og familien.

For virksomheder, kommuner og organisationer, der ønsker en grøn profil, er opsætning af egne billadere den helt rette løsning. På den måde kan ansatte og besøgende lade bilen op lige udenfor døren. Egne billadere er selvfølgelige ligeledes uundværlige, hvis I påtænker at udskifte virksomhedens eller jeres organisations eksisterende bilpark med de grønne alternativer, som el-biler eller hybridbiler.

 

Brug for et tilbud og en god pris?

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på salg, opsætning og installation af moderne billadere fra Easee. Vores priser starter ved 10.000 inkl. moms. Hvis du har brug for et tilbud, kan du kontakte os på telefon: 98 67 19 33 eller skriv til os på mail: info@midtfjordel.dk.

Vi holder din el-bil kørende, så du kan komme godt og grønt fra start.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os