Belysning

I vores butik har vi et stort udvalg af pendler (hængelamper), bord-, gulv- og væglamper, plafonder samt alt i lyskilder (også LED).

Vi har lamper i enhver prisklasse, så tøv ikke med at kigge ind.

Nordlux høster syv internationale designpriser De seneste år har den nordjyske lampeproducent Nordlux arbejdet målrettet med innovativt og forførende design til attraktive priser. Den strategi er netop blevet belønnet med hele syv fornemme, internationale priser. Det får dog ikke firmaet, der har 40 års-jubilæum i år, til at hvile på laurbærrene. Ambitionerne på designfronten er nemlig tårnhøje.

Tre lamper har netop vundet hver sin iF Design Award, mens fire design i dag er blevet hædret med hver sin eftertragtede Red Dot Awards. Bag de prisvindende lamper, der nu har modtaget kvalitetsmærker for fremragende design, står anerkendte, danske designere. I året, hvor Nordlux oven i købet fejrer 40 års-jubilæum, er direktør Peter Terkelsen særlig stolt over at kunne
gøre en forskel i designbranchen:

“Vi har gennem længere tid arbejdet målrettet med design for at differentiere os i et meget prisfokuseret marked. I 2014 søsatte vi et decideret designbrand under Nordlux-paraplyen, Design For The People. Ved at øge fokus på innovation, etablere samarbejder med dygtige, danske designere og ændre hele vores visuelle koncept er vi med Design For The People nået ud til en stor og meget designbevidst målgruppe – men stadig til en pris, hvor langt de fleste kan være med. At vi nu er blevet belønnet med hele syv internationale designpriser som Red Dot og iF Design Award er et meget flot bevis på, at vi kan konkurrere på et internationalt niveau,” siger Peter Terkelsen.

Den store prishøst ligger i tråd med både øget salg og den positive feedback,Nordlux får fra kunderne. Design For The People-succesen og de mange internationale priser er en stor anerkendelse for den nordjyske virksomhed og åbner døre til spændende projekter i hele verden, hvor godt, dansk design til fornuftige priser er eftertragtet.

Køkken

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os